EVENTPLANLÆGNING

Gør jeres event til en succes med god planlægning

Eventforløbet
Gør jeres event til en succes ved at fokusere på både planlægning i forvejen og et vellykket efterspil. Målet for succes er, at give en god oplevelse – og holde fast i gæsterne, så de kommer igen.

Bridgens Dags succes afhænger af, at så mange mennesker som muligt har en god oplevelse og efterfølgenede tager handsken op og bliver medlemmer.

Brug vores hjælpeværktøjer
Vi har lavet en række hjælpeværktøjer, du kan gøre brug af, når du skal lave dit lokale. Du finder dem nedenfor. Værktøjerne er lavet med et forløb for øje, hvor vi ser på før, under og efter.

Værktøjerne er guide til forløbet, aktivitetskalenderen hvor roller kan uddeles, manuskript til dagen, så alle kender deres rolle, og en flyer der kan udleveres til besøgende. Så ved de, hvad det næste skridt er og går ikke bare uden at have en vej videre.

Bliv inspireret af andre klubber
Flere klubber har været så venlige at dele noget af deres materiale med os, som du kan lade dig inspirere af. Nederst på siden kan du bl.a. se hvordan Svendborg Bridgeklub har planlagt dagen tidligere, se “tak for i dag”-flyers fra både Havdrup Bridgeklub og Nyborg Bridgeklub samt et skriv fra Herning Bridgeklub om bridge og deres klub.

TIL PLANLÆGNINGEN – FØR OG EFTER

MATERIALER PÅ DAGEN

INSPIRATION FRA ANDRE KLUBBER

SE OGSÅ VORES ØVRIGE HJÆLPEVÆRKTØJER

GOD KOMMUNIKATION

Bliv god til at fortælle historien om din bridgeklub

PRESSEARBEJDE

Gør den lokale presse interesseret i din klub

BILLEDARKIV

Gode billeder til fortællingen om Bridgens Dag

Start typing and press Enter to search